tweet tweet

Saturday, 17 March 2012

Lelaki Kacak - Definasi "Lelaki Kacak"

Lelaki Kacak 

Lelaki Kacak. Post ini direka kerana gara2 blog earncent buat pertandingan pasal Lelaki Kacak. Walaupun pun blog ni menggunakan platfom blogger yang mempunyai permalink tak berapa cantik.. tapi cuba juga la buat cerita pasal Lelaki Kacak. kikikik.

Lelaki Kacak

Bagi saya definasi lelaki kacak ni amat subjektif. Ada yang kata lelaki kacak ni muka dia hensem... ada juga kata lelaki kacak ni badan dia tegap.. ada juga definasi lelaki kacak ni pelik2 macam perut buncit, kepala botak dan tak ketinggalan juga yang hitam juga dikatakan lelaki kacak. wkwkwkwkwkwk..

Apa-apapun ini atas naluri masing-masing.. Yang perlu anda risau ialah jika anda seorang lelaki yang kacak.. wanita tidak suka anda.. sebaliknya lelaki yang suka anda.. ehek.. 

Psstt.. ini adalah post testing, komen anda tidak diperlukan. kerana dikhuatiri akan menyakitkan hati saya.

Sekian untuk testing keyword Lelaki Kacak Lelaki Kacak Lelaki Kacak 

3 comments:

  1. tak boleh bla!!pompuan x suka..laki yang suka..khakhakhakhka!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkwkwkwk.. takde idea.. men belasah

      Delete
  2. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete