tweet tweet

Tuesday, 10 January 2012

Cara Menikmati Buah Dada Isteri - Tips Jurus Maut Aura Harimau

Amaran! Gila seks tidak digalakkan membaca..

Daripada kajian sains. Adalah naluri lelaki menyukai perempuan buah dada besar kerana ia menandakan kemampuan untuk mengandung dan menyusukan anak.

Bahagian tubuh seperti buah dada dan punggung adalah kawasan di mana lemak DHA iaitu lemak untuk kecergasan otak disimpan. Sebab itu isteri anda akan membesar badan di kawasan-kawasan buah dada dan punggung. Yang penting, galakan isteri untuk makan ikan dan lebih baik lagi sekiranya minyak ikan. Ibu sihat, otak anak pun sihat.

Sebab itu adalah penting kepada ibu yang membesarkan bayi, cuba untuk menyusukan anak selama yang boleh. Lemak simpanan di kawasan payu dara dan punggung boleh susut dengan sendiri kerana ia ditukarkan kepada susu ibu dan diberikan kepada anak melalui susu ibu.

Lagi banyak anak disusu lagi susut lemak dalam badan ibu.

Berbalik kepada cara untuk membelai isteri yang berbuah dada besar, atau membelai buah dada isteri ia perlu dilakukan dengan lembut kerana kawasan buah dada dan puting adalah kawasan yang sensitif.

Biasanya untuk wanita yang baru kenal belaian buah dada akan ghairah apabila disentuh. Wanita yang buah dada pada mulanya kecil, akan membesar apabila selalu dibelai, buah dada diramas dan punting dihisap. Ghairah dan berahi wanita dalam seks akan memberi isyarat kepada badan wanita untuk bersedia untuk mengandung. Seperti mana yang dinyatakan sebelum ini, kawasan buah dada dan punggung adalah kawasan simpanan lemak dan khasiat sebagai persediaan untuk badan wanita untuk mengandung.

Untuk isteri yang sudah selalu buah dada dibelai dan diramas, maka ia boleh menimbulkan rasa kegelian jika belaian dilakukan secara gelojoh. Suami perlu pandai mempelbagaikan cara untuk menikmati buah dada isteri.

Jangan terus sentuh buah dada isteri terutama bahagian puting. Belaian mula dilakukan dengan kawasan sekeliling buah dada isteri. Kawasan bahu, atas buah dada dan pangkal buah dada adalah kawasan mula yang mengairahkan dan biasanya tidak menggelikan. Gosok dan sentuh dengan lembut kawasan itu. Cium bahu dan kawasan atas buah dada.

Jari-jari tangan juga perlu memainkan peranan untuk merangsangkan buah dada. Gosok sekeliling pangkal buah dada isteri dalam bentuk bulatan. Jangan sentuh lagi buah dada isteri. Gosok dan tanyakan di mana kawasan yang menyenangkan isteri dan buat tumpuan disitu.

Bayangkan suami dalam keadaan sekarang. Sambil cium bahu dan kawasan atas buah dada isteri, jari-jari tangan menggosok sekeliling buah dada isteri. Gilirkan antara dua buah dada isteri.

Kawasan pangkal bawah buah dada isteri juga, merupakan kawasan yang sensitif dan ghairah seks isteri. Belai dan gosok perlahan-lahan dengan tapak tangan. Gilirkan dengan gosok sekeliling dan gilirkan antara dua buah dada isteri.

Apabila isteri sudah ghairah dan mahukan lagi belaian yang lebih. Barulah boleh merangsangkan puting isteri. Puting dirangsang dan digairah dengan lidah dan hisapan lembut. Hisap puting dengan cara masukkan puting dalam mulut dan letakkan atas lidah. Pastikan pangkal puting tetek diantara dua bibir suami dan tidak kena kepada gigi. Sambil puting buah dada isteri disedut lembut, gunakan lidah untuk basahkan puting buah dada.

Gunakan lidah untuk membuat sentuhan lembut dalam bentuk bulatan sekeliling puting. Yang paling berahi adalah apabila puting disedut, lidah dibawah puting mengurut bawah puting, umpama bayi menyusu (Sila rujuk anak anda). wkwkwkwkwkwk Gilirkan sama tempoh masa pada setiap buah dada. Namun begitu, adakala ada belah buah dada yang isteri rasa lebih nikmat, maka maklum balas isteri adalah perlu. (kalau malu tanya sms je).

Jangan lupa, sebelah puting buah dada dihisap maka sebelah lagi bolehlah dibelai dan diramas. Jangan biarkan mana-mana belah buah dada kosong tidak disentuh dan dighairahkan.

Kepada suami, jika mahu belajar cara yang baik menghisap puting buah dada isteri, perhatikan bagaimana anak anda lakukan. << (penulis gelak guling)

Sewaktu melakukan hubungan seks, semasa zakar berada dalam faraj isteri, buah dada perlu dibelai dan diramas lembut. Gilirkan dengan hisapan buah dada dan ramasan lembut. Jangan biarkan mana-mana belah buah dada kosong tidak disentuh.

Breast fuck” atau memancutkan mani antara dua buah dada isteri adalah satu cara untuk mempelbagaikan hubungan seks. Ia mengairahkan suami dan memberikan kepuasan terutama waktu-waktu isteri datang bulan atau pantang selepas bersalin. Jangan lupa untuk sapu sekeliling buah dada air mani yang dipancutkan. Air mani lelaki perlu dibiarkan sehingga kering. Petua ini boleh membuat buah dada isteri sentiasa tegang.

Satu lagi posisi seks yang boleh menggairahkan buah dada isteri adalah dengan cara isteri diatas. Posisi “Woman on top” ini membolehkan buah dada dicapai dan diramas. Ia juga membolehkan puting buah dada dihisap dan dirangsangkan dengan mulut.

No comments:

Post a Comment